NKL Postojna (september 2016)

NOTRANJSKO – KRAŠKA LIGA v atletiki
Finalni miting na postojnskem stadionu
29.9.2016
Reportaža udeležbe atletov TD Bistrc
Že hitro po začetku z vadbami na atletskem krožku smo na društvo prejeli razpis za tekmo NKL v Postojni.
Zbrali smo skupno 16 prijav iz mlajše in starejše starostne skupine. Tako smo ob spremstvu Draga Seizovića, Gregorja Kosiča in Barbare Jolič v četrtek popoldan z dvema polnima kombijema krenili izpred avtobusne postaje Ilirska Bistrica.
Živahno razposajeni smo hitro prispeli na prizorišče, kjer so se atleti v toplem sončnem dnevu preoblekli v klubske drese in zbrani na kup pozirali za skupinsko fotografijo.Vreme je bilo ravno pravšnje za atletsko tekmovanje. Po pregledu objavljenih prijav in raznih posvetovanjih, smo se že posvetili ogrevanju pod vodstvom Draga.Otvoritvi tekmovanja je sledil tek pionirk na 30 in 60m. Sočasno se je odvijal met vortexa in skok v daljino za pionirje. Po zaključku posameznih disciplin so hitro sledile podelitve. V nadaljevanju so se na progi 30 in 60m preizkusili pionirji, medtem ko so pionirke skakale v daljino. Zatem je sledil tek na 300 in 600m. Nazadnje pa še težko pričakovana štafeta.
Vsi atleti so se dobro pripravili in potrudili v svojih disciplinah, nekateri dosežki pa so bili tudi nagrajeni z medaljo. Prav vsakemu pa iskrene čestitke! Imeli smo prijetno izkušnjo na stadionu, sproščeno in nekoliko utrujeno potovanje domov, nekaj ugotovitev, kaj je potrebno izboljšati in potrenirati ter veliko zagona za naprej!O vložku energije v tekmovanje pa priča tudi hitrost izginevanja sendvičev iz nahrbtnikov. Tako zelo lačni! 🙂
Rezultati bodo objavljeni takoj, ko jih objavi organizator tekmovanja.Do takrat pa nekaj foto utrinkov.
»En, dva, tri – Bistrc!« 🙂

Barbara Jolič

 

 

 

 

 

Scroll to Top