Prvi Milanja trail je za nami

Prva Milanja trail preizkušnja je za nami! Čestitke vsem tekačem in hvala za udeležbo 🙂

Kot novincem na trail sceni nam vaši komentarji in pozitivne ocene prireditve laskajo. Obenem je to spodbuda in velika obveza za drugo leto, a zagona je sedaj še več. Mojca Koligar, zmagovalka v ženski kategoriji na 31 km, reprezentantka in novopečena članica Kluba gorskih tekačev Papež je tako zapisala na svoji spletni strani.

Rezultati vseh treh tekov so dosegljivi na tej povezavi.
TV Koper je predvajala prispevek o našem teku v oddaji Primorska kronika, ogledate si ga lahko s klikom na povezavo. Med prireditvijo je nastalo kar lepo število slikovnega in video materiala. Nekaj si ga lahko ogledate v naši foto galeriji in pa na FB strani.

In Milanja trail ponuja prav to, spoj tekačev, ki si in se želijo preizkusiti v nečem novem, ostati v stiku z naravo in uživati. Na drugi strani pa tekače, ki so sposobni več. Za njih je naš trail dober trening. In prav ta spoj enih in drugih daje poseben čar, nabije dogodek z neko posebno pozitivno energijo. Svoje doda še čudovit razgled, flora in favna. Ali kot je dejal starejši možakar: »ne morš falit.«
Miodrag Vujkovic
organizator trail preizkušnje

Zahvaljujemo se vsem tekmovalkam in tekmovalcem na 1. Milanja trailu in 10. Bistrškem teku, ki ste dosledno upoštevali navodila in odpadkov niste odmetavali v naravo ter s tem izkazali veliko spoštovanje do organizatorjev in predvsem do prečudovite narave. Pri pospravljanju oznak na celotni progi smo naleteli zgolj na en ovitek. Lepo, da skrbimo za čisto naravo.

 

Se vidimo prihodnje leto!

Scroll to Top