running, woman, race-4782722.jpg

Tek v Logatcu

Že drugo leto zapored Event 24 v sodelovanju s Triatlonom klubom Logatec organizira športno-humanitarni dogodek ŠPORTNI SVET-DOBRODELNI LOGATEC, ki bo tako kot lani prvo nedeljo v oktobru, torej v nedeljo, 6. oktobra. Tokrat bo tek v centru mesta, prireditveni prostor, start in cilj bodo pred Osnovno šolo 8. talcev, pestro dogajanje pa se bo začelo že ob 9.00 zjutraj. Poleg največje medijske družbe v Sloveniji in lokalnega triatlonskega kluba sta velik podpornik projekta tudi Občina Logatec in Komunalno podjetje Logatec.

Tudi tokrat bomo v Logatcu tekli na več razdaljah, organizirali bomo cici tek ter teke za odrasle na 5 km, 10 km in 21 km vsaj 400.  Tek na 10 km bo štel tudi za Primorski pokal.

V Logatcu bomo imeli tudi dražbo športnih dresov ter drugih artikov, ponovno bomo zbirali sredstva za 20 družin otrok s posebnimi potrebami (lani smo jih nakazali 10.700 evrov).

Torej vsi vabljeni v Logatec na tek v nedeljo, 6. oktobra. Prijave so možne na spletni strani www.novice.svet24.si/sportni-svet do četrtka, 3.10., ali pa tudi na dan prireditve.

Video Logatec 2018:

Scroll to Top